PRESENTATOR

Ruim tien jaar lang presenteert Matthijs de drukst bezochte pubquiz van Haarlem. Nadat de horeca vanwege de coronacrisis moest sluiten is Matthijs overgestapt op het maken en presenteren van online pubquizzen. Dat doet hij onder andere voor de Provincie Noord-Holland, de gemeente Haarlem, woningcorporatie Viveste en vele andere opdrachtgevers.

Allrounder

Ook presenteert hij onder andere een avond tijdens het Internationaal Film Festival in Utrecht en is hij te bewonderen op een groot podium tijdens Het Parcours in Maastricht. En of dat nog niet genoeg is presenteert hij ook nog de voorronde van de Grote Prijs van Nederland in Alkmaar. Verder leidt hij diverse politieke debatten in Haarlem.

Het afgelopen jaar heeft Matthijs veel ervaring opgedaan als presentator van online webinars. Tientallen uitzendingen  Regionale Energie Strategie staan onder zijn leiding. Net als het live verslag van de Finance Run in het Amsterdamse Bos of de uitzending over de Duchenne40 door Matthijs gehost wordt.

U ziet het al, bent u op zoek naar een quizmaster voor een pubquiz, presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Matthijs.