PRESENTATOR

Als presentator voelt Matthijs zich als een vis in het water. Wekelijks presenteert hij bijvoorbeeld de drukst bezochte pubquiz van Haarlem. Daar presenteert hij niet alleen, een deel van de vragen maakt hij helemaal zelf!

Pubquiz en…

Daarnaast presenteerde hij zijn zelfgemaakte quizzen voor de redacties van Libelle en Margriet, de provincie Noord-Holland, het Metropole Orkest en nog véél meer quizz-lustige types. In ‘De Nieuwste Show’, een televisieprogramma van BNN is Matthijs een van de vaste presentatoren en heeft hij wekelijks zijn eigen entertainmentrubriek.

Ook presenteert hij onder andere een avond tijdens het Internationaal Film Festival in Utrecht en is hij te bewonderen op een groot podium tijdens Het Parcours in Maastricht. En of dat nog niet genoeg is presenteert hij ook nog de voorronde van de Grote Prijs van Nederland in Alkmaar. Verder leidt hij diverse politieke debatten in Haarlem.

U ziet het al, bent u op zoek naar een quizmaster voor een pubquiz, presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Matthijs.